3 B


Triple-B ---- Beschikbaar -------- Betrouwbaar -------- Bruikbaar ----
Symfoniestraat 9
1312 ET Almere-Stad
telefoon 036 - 53 65 775
ABN-AMRO Bank 49.23.24.816
KvK 39 05 51 63
036 - 53 66 235 fax

Business Intelligence (BI) van
Quality Software Eindhoven bv

Algemeen

Quality Software Eindhoven bv ondersteunt in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van Business Intelligence. Bij het ontwikkelen wordt er niet alleen naar en vanuit het produkt gekeken, maar wordt de Triple-B methode gehanteerd, Deze methode bevorderd het gebruik van Business Intelligence binnen uw organisatie. Met de Triple-B methode is het ook mogelijk bestaande BI-systemen te optimaliseren en te verbeteren, wat de Bruikbaarheid ten goede komt en dus het gebruik zal bevorderen.

Waarom BI?

Weten waar men staat!
Weten waar men op uit is!
Weten wat er gebeurd!
Managen van/voor het succes!

Het BI-traject

Weten wat men wil weten
Meten is weten en weten wat te meten.
Het benoemen van critische succes factoren (KPI, key performance indicator) vormt de basis van elk BI-systeem.

Informatie in een DWH
De eerste stap in het BI-traject is om men te weten te komen wat er in het bedrijf "De Business" zich afspeelt is het creŽerne van een informatie-systeem, genaamd DataWareHouse(DWH). Het DWH betrekt zijn informatie uit alle geautomatiseerde processen die als grote bron functioneert om aan deze eerste management informatie behoefte te voldoen. Het ontsluiten van dit DWH naar overzichtelijke management rapportages. Rapportages waar de manager op 1 A4 te zien krijgt hoe het ervoor staat.

Parallelle fasering
BI-systemen groeien. Een bedachte KPI kan morgen al weer achterhaald zijn. In de tussentijd is er de behoefte aan nieuwe KPI's. De Triple-B methode en een parallelle fasering van de aktiviteiten, maakt het mogelijk dat het BI-systeem een continue transformatie proces doormaakt en groeit.

Kontakt

Heeft u interesse in ondersteuning bij/voor uw BI-systeem?
Bel dan met 06 - 50 29 34 90
of vul het volgende formulier in.


Voor opmerkingen en vragen stuur ons een mail ...

Hoofdpagina